Hoe airconditioning in het huis installeren

Als het weer te warm wordt, wil je dat je airconditioning het huis afkoelt. Als u een centrale eenheid hebt, kunt u geld besparen door een energiezuinig model te kopen. Dit houdt je kamer koeler en stop je geld terug in je zak. U kunt ook uw nutsrekeningbesparingen gebruiken als contant geld voor een nieuwe eenheid. De besparingen zijn de kosten van de eenheid zelf waard. Gelukkig is het niet allemaal slecht nieuws.

Als u echter geen expert in het doe -het -zelf bent, kunt u geld besparen door een draagbare airconditioner te installeren voor een enkele kamer. Als u uw huis huurt, zijn raam airconditioners een andere geweldige optie. En hoewel u zowel airconditioners als systemen zonder leidingen kunt gebruiken, bespaart u geld op elektriciteitsrekeningen door draagbare eenheden te kiezen. En als u een huiseigenaar bent, bespaart u geld door de kosten van een volledig HVAC -systeem te vermijden.

U kunt ook de temperatuurinstelling op uw thermostaat verlagen. Wanneer de thermostaat zich in de AC -modus bevindt, trapt de ventilator automatisch in en circuleert de lucht door het hele huis. Zorg ervoor dat u de ventilator tegen de klok in instelt, zodat deze de koele lucht gelijkmatig over het hele huis verdeelt. Een andere manier om je huis koel te houden is door ramen en jaloezieën te bedekken. Direct zonlicht kan uw huis heel snel opwarmen. Als je een kamer hebt met ramen die tegenover de zon staan, sluit dan de gordijnen en jaloezieën.

De ideale plaatsing voor uw airconditioningseenheid hangt af van hoe de apparatuur is geïnstalleerd. De ideale plek voor uw airconditioning is in de buurt van uw bed of aan de zijkant van het raam. Het is echter belangrijk op te merken dat de afstand tussen twee delen van de airconditioner het vermogen van uw eenheid zal verminderen. Hoe kleiner de opening, hoe efficiënter het zal zijn. In het ideale geval moet uw binnen airconditioner zich op dezelfde muur bevinden als uw externe airconditioningseenheid. Fabrikanten van koelapparatuur berekenen de ideale afstand tussen de twee eenheden.